دانشبنیان| فناوری دیجیتال به یاری آمد و دسترسی به غذا آسان شد
ثمر رشیدبیگی عضو هیات مدیره شرکت اطلس نگار آفتاب گستر با بیان این که این نرم افزار با هدف ارائه خدمات هوشمند حوزه غذا به شهروندان طراحی و تجازی سازی شده است، گفت: این سامانه نرم افزاری ایرانساخت، اکنون دامنه خدمترسانی خود را به سراسر کشور توسعه داده و در تمامی شهرستان های مختلف کشور به خوبی گسترش پیدا کرده است و خدمت ارسال خوراکی را برای شهروندان تسهیل کرده و در این عرصه تحولات چشمگیری بوجود آورده است.
تنوع در خدمت مهم ترین شاخصه این اپلیکیشن است به طوریکه علاوه بر تامین وعده های غذایی، امکان خرید فرآوردههای سوپرمارکتی را از فروشگاههای بزرگ مبتنی بر مکان فراهم کرده است. موضوعی که ضمن کاهش ترافیک و آلودگی هوا، زمینهساز ارتقای سلامت شهروندان نیز بوده است.
از سوی دیگر، سامانه بومی این قابلیت را دارد که پس از دریافت محصول، کیفیت و رضایتسنجی مشتری را در ارائه خدمات لحاظ کند و ی خوب اسنپ فود همین بخش نظرات است. کاربر می تواند پیش از سفارش غذا، نظر دیگر کاربران در مورد یک رستوران را مطالعه و امتیازهای ارائه شده را مشاهده کند تا پس از اطمینان از کیفیت ارائه دهنده، سفارش خود را ثبت کند.
ایجاد بیش از 1700 فرصت شغلی
اطلس نگار آفتاب گستر تا کنون 1700 فرصت شغلی به صورت مستقیم ایجاد کرده که 150 نفر از آن ها، متخصصین فناوری اطلاعات هستند که از بهترین دانشگاه های ایران جذب شده اند که این خود می تواند زمینهساز جذب و ماندگاری نیروی انسانی متخصص و توانمند در کشور باشد.
علاوه بر این بالغ بر 7 هزار نفر در سطح کشور بواسطه طراحی اسنپ فود مشغول به کار شده اند و در امر تحویل موادغذایی به شهروندان استخدام شده اند که این ظرفیت مشخصا قابلیت ارتقا را دارد.
این مدیر حوزه دانش بنیان با تاکید بر این که حمایت از شرکت های دانش بنیان باید در دستور کار قرار گیرد، توضیح داد: حمایت های مادی و معنوی مشخصا می تواند شرکت های دانش بنیان را به سمتی هدایت کند تا مشکلاتی همچون بیکاری را در کشور تا حدودی سامان دهند.
مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
#
Send to friends